Related Articles

4 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
User Gravatar
Munteanu Costache said in January 3rd, 2022 at 9:16 am

Un articol remarcabil și de real folos celor ce iubesc filmele. E drept că americanii din cinematografie, după ce ne-au încântat cu filmele de război, sociale ori politice, deși au concurat cu europenii în poveștile de dragoste, acum devin, din salvatorii țărilor, în salvatorii Omenirii, pe scheme știute sau ghicite. Tizul meu reușește un articol convingător prin talentul de cineast cu care este scris. Felicitări!

User Gravatar
Radu I. Munteanu said in January 9th, 2022 at 12:53 pm

multumesc pentru lectura si comntariu, costache

User Gravatar
Larissa said in January 7th, 2022 at 7:31 am

”Interlocutoarea” îți dă dreptate în privința încadrării pripite a filmului în genul Sci-Fi, iar argumentele tale sunt corecte. Că este povestea unei catastrofe, e evident. Dar faptul că majoritatea celor cu care am vorbit îl asociază aproape reflex cu Idiocracy, mă încurajează să-l trec mai degrabă la filme distopice. Practic, nu cometa e vedeta, ci absurdul extrem al reacției politice și general umane în fața evidenței: vei muri în 6 luni.

User Gravatar
Radu I. Munteanu said in January 9th, 2022 at 12:51 pm

evident de acord cu diagnisticele date. filmul e si unele si altele. eu am plecat de la fisa imdb, care-l identifica drama, comedy, scifi si am demonstrat ca nu e scifi. caci redactorii imdb.com habar n-au de scifi. drama e, comedie neagra e. asurdu u e reactia doar politica. e universala. vezi parintii doctorandei. esalonul politic nu e rupt de intreaga lume. ariana grande canta de una singura, ignorant totul. multumesc pentru comentariu. alaturi e comentariul unui fost cole de facultate, romancier.