Related Articles

2 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
User Gravatar
uca said in February 8th, 2012 at 2:44 pm

Hei Rim, e interesant cum zici : ” consider cã toate abilitãtile ce ne-au fost date nu sunt în proprietate, ci în custodie si cã suntem responsabili de cum le folosim”interesant de analizat câtã si ce fel de responsabiliate poate exista în situatia în care nu ne considerãm posesori ai propriilor abilitãti . ..ca în “Apus de Soare a lui Barbu Delavrancea ? , StefanCelMare tunând si fulgerând..”Cã Moldova nu-i a noastrã ci a urmasilor urmasilor nostri…”?
Spui:”Nici un factor de putere serios nu poate sã nu aibe un plan b” iar aceastã spunere, mã zvârle într-o ecuatie asa de abstractã, foarte abstractã…de ce ,deoarece factorii de putere seriosi pe lume sunt accesati pe plabnnuri b si numai b …planul de a piratiza pe cei care nu pot fi indusi în eroare. direct sau indirect..numitul planu b …devenind pirateria ..deci /si puterea dominantã … crezi cã ce altceva ?

User Gravatar
Radu I. Munteanu said in February 10th, 2012 at 10:18 am

intai de toate, multam de atentie. apoi, marturisesc ca nu prea inteleg logica presupusei comparatii. banui ca nu vrei sa sugerez ca moldiva era o abilitate. iar daca luam in cinsiderare, asa cum functioneste mintea mea, abilitatrea de a conduce moldova, atunci principele stefan tocmai a dat seama de cum o folosise. cel putin asa citesc eu pasajul “moldova n-a FOST a mea si nu-i a voastra, ci a urmasilor urmasilor vostri, in veacul vecilor”

in ceea ce pare analiza planului b ca concept, marturusesc ca azi o fi ziua mea de secretara blonda: n-am inteles absolut nimic. poate ar merita sa ma contactrezi ope skype sa-mi explici cu a si cu be, pe indelete, la mintea mea inceata, de ardelean.

dar inca odata, important e ca ai citit.