Related Articles

6 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
User Gravatar
Larissa said in June 15th, 2015 at 8:50 am

“Omul, bunioară, de par egzamplu, dintr-un nu-știu-ce ori ceva, cum e nevricos, de curiozitate, intră la o idee; a intrat la o idee? fandacsia e gata; ei! și după aia din fandacsie cade în ipohondrie. Pe urmă, firește, și nimica mișcă.”

User Gravatar
Radu I. Munteanu said in June 21st, 2015 at 1:30 pm

ai ratat sansa sa arunci replica in premiera. ti-am luat-o inainte. acum… efectul e negativ. ai ratat, adeca, si sansa de a ramane filosof.

User Gravatar
Larissa said in June 22nd, 2015 at 1:15 pm

Aruncată în premieră, nu avea semnificaţia dublă pe care i-o atribui(m) acum. Cât despre a rămâne filozof… mi-e de ajuns că se propune un filozof, cu masterat in Literatura Română, pentru postul de Ministru al Transporturilor.

User Gravatar
Radu I. Munteanu said in July 14th, 2015 at 12:27 pm

supralicitarea de-a surda obliga la reducerea blandetii surazatoare. regret. nu-mi ramane decat sa-ti atrag atentia ca a cita aceeasi replica celebra imediat dupa mine e… plagiat. nu plagiat textual, plagiatul gestului. nu numai cu efect negativ asupra cui imita gestul de a cita, ci un regretabikl pas inainte pe calea autodenigrarii. neimportant pentru gunoaie, mare pacat pentru o persoana de valoare. in plus, imi tradezi vechea prietena, deci te afli inculpa si fata de mine. 🙂

User Gravatar
Larissa said in July 14th, 2015 at 9:27 pm

Rim, tot încerc să-ţi explic că nu eşti tu singura instanţă. Gestul catalogat drept plagiat e doar blândă ironie… 🙂

User Gravatar
Radu I. Munteanu said in August 2nd, 2015 at 10:06 am

faptul de a nu fi singura instanta, elementar fiind, nu e nici pe departe un motiv de a nu exprima propriul pdv. cand reactia e perseverenta cu motiv discutabil – cat mai transant cu putinta. qed