Related Articles

1 user responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
User Gravatar
mateescusilvia said in September 28th, 2015 at 1:30 pm

Buna dimineata,

Tocmai am terminat de citit ce a scris Rim pe blogul lui despre intalnirea noastra de vineri, sub titlul FIZICĂ70, 45 DE ANI.
Draga Radu, te felicit!
Am insa si unele mici corecturi:
– cele 6 intalniri ale promotiei s-au desfasurat astfel:
1- 2010 la Casa Universitarilor
2- 2011 la Casa Universitarilor
3- 2012 la Hanul lui Manuc
4- 2013 la Hanul lui Manuc
5- 2014 la COS ( Casa Oamenilor de Stiinta)
6- 2015 la restaurantul hotelului de pe Platforma Magurele
– noi am acordat medalia “cel mai bun scriitor” doar pt cartile de beletristica ( sunt multi alti colegi si colege in afara de Nicusi si Mircea care au scris carti stiintifice, numai Rodica-zisa Capitanul are vreo 10 , Laura -6, Mitica vreo 3, Nely Grama vreo doua – una editata dupa 2010 in SUA; ca sa nu mai vorbim de sutele de articole in revistele de specialitate internationale ale lui Dan Galeriu, Serban, Florina si multi altii- studiati primul volum)
– numarul colegilor care au primit medalii de merit a fost 20+1 ( pt Serban) – criteriile le-am explicat in mailul meu de sambata intitulat -recapitulare
– daca nu am fi fost anuntati in ultimul moment ca trebuie sa terminam festivitatea la ora 12 pt a merge in laboratoare ( motivandu-se ca “e vineri si toti vor sa plece mai devreme”) atunci am fi avut la dispozitie o ora si jumatate, asa cum stabilisem initial, si nu o ora; si am fi proiectat mai intai in liniste filmul separat (30 minute) si atunci sigur s-ar fi priceput vreun coleg sa regleze aparatul de proiectie; si nu am fi fost obligati sa proiectam filmul simultan cu impartirea “marfii”.
Eu zic ca acesta a fost un bun exemplu al actiunii unei legi a lui Murphy: daca ceva merge prost la inceput, fiti siguri ca va merge si mai prost! – si ma refer of course la fondul muzical de la restaurant.
Asa ca ma si mir ca n-a plouat!!!!
Le multumesc colegilor din strainatate care au facut efortul sa vina sa ne vada, le urez “drum bun” si “sa ne vedem cu bine” peste 5 ani.
O saptamana frumoasa tuturor,
Silvia